Воскресенье, 19.05.2024, 20:28
Вітаю Вас Гость | RSS

Ліцей №32 "Європейський" Полтавської міської ради

Календар
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Март » 29 » 29.03.2017
20:08
29.03.2017

«Міньйони» – герої мультфільмів, які найбільше у світі люблять банани і пустощі. Це подобається і нашим дітям, особливо, під час канікул. Сьогодні на спортивному майданчику за банани змагалися й учні 3 класів нашої гімназії. Цікаві естафети, веселі ігри підготувала Костенко О.В, а ведучою даного дійства була Турченко Іринка, учениця 3-В класу. Всі учні отримали нагороди та позитивний настрій.

   

29 березня 2017 року відбулася гра-вікторина «В нашім серці Україна», в якій взяли участь команда «Українці» – капітан Колечкіна Єлізавета та команда «Патріот» – капітан Оскома Дмитро. Вікторину підготувала та провела вчитель історії та географії Устінова І.О. В ході вікторини діти продемонстрували свої інтелектуальні здібності, увагу, кмітливість, винахідливість, знання української мови, історичних пам’яток нашої держави, національні звичаї та традиції.
Діти вразили присутніх своїм патріотизмом, позитивом, енергією та співочою майстерністю. Команди отримали грамоти, учасники та вболівальники – солодкі призи.

29 березня для учнів 1-2 класів пройшов майстер-клас «Чарівні квіти», який підготувала і провела Пасько О.В.. Учасники заходу вчилися виготовляти за допомогою звичайного кольорового паперу листівку із зображенням квітки в техніці квілінг. Під час майстер-класу діти змогли оволодіти основами техніки квілінгу та створити яскраву весняну листівку, що стане чудовим подарунком для рідних та близьких. Вихованці дізналися про те, які інструменти потрібні для виготовлення квілінгу, секрети та основні прийоми цієї техніки та познайомилися з різноманітними видами поробок, які можна прикрасити за допомогою квілінгу.

   

Для учнів 5-6 класів Полтавської гімназії №32 під час весняних канікул класним керівником Новіковою В.М. було проведено еко-вікторину «З природою у дружбі». Еко-вікторина була організована з метою збагачення знань у дітей про навколишнє природне середовище, сприяння нагромадженню екологічних знань, вихованню почуття відповідальності за природу як національне багатство, основу життя на Землі. Під час еко-вікторини, школярі брали активну участь у різних етапах цієї інтелектуальної гри, а саме розгадуванні кросвордів, ребусів та завдань на природничу тематику. Усі учасники активно змагались за кращі призові місця. Відтак, на закінчення вікторини, підбивши підсумки, було визначено трьох переможців, яких було нагороджено цінними призами та грамотами, активні учасники отримали заохочувальні подарунки. Після вікторини усі учні переглянули пізнавальний фільм.

Продовжуються тренування волейбольної команди під керівництвом вчителя фізичного виховання Коваля Олега Олеговича.

В бібліотеці відбулася презентація науково-популярного природничого журналу для дітей «Колосок».

29.03.2017 вчитель початкових класів Леонова З.М. разом з учнями 3-4 класів грала на шкільному майданчику в рухливі ігри такі як «Кішки-мишки», «Баба Киця», «Веселі старти». Також діти взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті «Весна, сонце і я».

Сучасний цивілізований світ регулюється законом, а правники є його безпосередніми представниками і основна мета їх полягає в уособленні законодавства своєї країни . Так 24 березня 2017 року учні 9-11-х класів нашої гімназії наблизилися до правового простору України прийнявши участь у роботі І Полтавської правничої школи молодого юриста на базі Полтавського юридичного коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Для учасників школи були проведені тренінги «Практика публічного виступу», «Основи публічного виступу» та майстер-класи «Порядок дій при затриманні», «Секрети криміналістики». По завершенню усі отримали іменні сертифікати «Правовий «фреш» - новини чинного законодавства».

Подорож – це дивовижні відкриття та захоплюючий спосіб відпочинку. Так 29 березня 2017 року учні 4-Б класу разом з класним керівником Осаулко О.В. відвідали місто Харків. Першою зупинкою на шляху мандрівників був музей історії залізничної техніки південної залізниці де вихованці дізналися про історію розвитку залізниці в Україні та оглянули експозицію музею. Друга зупинка – невеличкий, але надзвичайно цікавий харківський морський музей, в якому гімназисти разом з екскурсоводом відправились в мандри морями й океанами на першому човні, що побудувала людина, а завершили подорож на сучасних військових крейсерах та туристичних лайнерах. Третя зупинка – харківський планетарій, в якому учні мали змогу переглянути відеофільми пов’язані з такими об’єктами, як чорні діри та планети сонячної системи та познайомилися з сузір’ями північної півкулі та їх використанням в стародавньому й сучасному світі. Четверта остання зупинка – екологічний парк імені Фельдмана. Парк Фельдмана єдиний безкоштовний парк-зоопарк в Україні в якому знаходиться величезна кількість тварин. Вихованці нашої гімназій мали змогу побачити наступних тварин та птахів: бенгальського та білого тигрів, сірого степового, канадського чорного та арктичного вовків, лева, рись, пуму, єнотів, шимпанзе, шотландських високогірних корів, лам, птаха-носорога, папугу какаду, райських птахів, черепах та багато інших тварин. З незабутніми враженнями та теплими спогадами діти повернулися додому.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 418 | Додав: Zerges | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]