Суббота, 27.04.2024, 02:02
Вітаю Вас Гость | RSS

Ліцей №32 "Європейський" Полтавської міської ради

Календар
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Март » 26 » Ура канікули
17:46
Ура канікули

Сьогодні (26.03.2018 року) радісний день для всіх школярів, бо почалися весняні канікули. Разом із дітьми радіє й природа ясним, сонячним днем.

У природі довго затрималася зима. Вже всім хочеться теплих весняних днів, зеленої травички, молодих листочків на деревах та перших весняних квітів. Учні 1-2-х класів завітали на екологічну вікторину «Збережемо первоцвіти», який провела класовод 1-Б класу Кириченко І.М. Діти познайомилися з первоцвітами нашої місцевості та дізналися, які з них занесені в «Червону книгу» України та світу.

   

Весь світ зараз живе у передчутті таїнства світлого свята Великодня. Готуються до нього й наші школярі. Так, на занятті гуртка «Пізнайко» гуртківці розучували Великодні пісні та знайомилися з Великодніми традиціями світу, зокрема, як прикрашають свої оселі до свята в Німеччині. Під час заняття вихованці виготовили прикраси для вікон у формі Великодніх кроликів. Захід підготувала та провела класовод 2-В класу Хамідула В.М.

   

Учні 3-4-х класів також готувалися до Великодніх свят. Так на майстер-класі з паперопластики вихованці виготовляли Великодні листівки для вітання своїх рідних та друзів, а також створили композицію «Великодній кошик». Захід підготували та провели класовод 3-А класу Шамрай Н.І. та вихователь ГПД Коліса Т.О.

   

Веселе та яскраве сонечко зібрало учнів 5-Е класу на «Веселу естафету», яку провів учитель фізичного виховання Дендеберя Е.М. Учні продемонстрували фізичну підготовку, уміння працювати в команді та жагу до перемоги.

Спортивна квест-вікторина «Хто перший» об’єднала учнів 5-7-х класів. Команда хлопців «Спартанці» та команда дівчат «Амазонки» виконували на швидкість сім завдань, що знаходились у різних куточках гімназії. «Амазонки» та «Спартанці» швидко та успішно виконали всі завдання й одночасно повернулися на місце старту, тому сьогодні немає ні переможців, ні переможених, а перемогла дружба та командна робота. Захід підготували та провели класний керівник 5-І класу Касьян В.В. та класний керівник 6-Е класу Маник С.С.

   

З користю проводять канікули й учні 11-х класів. Вони відвідують додаткові заняття з української мови та літератури, з математики, з історії та географії. В гімназії працюють консульт-пункти з підготовки по ЗНО. Підготовка до ЗНО з математики, вчитель Семененко Н.М.

26 березня учні 8-Ф та 9-М класів відвідали Полтавський краєзнавчий музей, а саме нову експозицію «Дивовижний Схід». Екскурсовод Сулима О.С. розповіла про експонати екзотичної Японії, загадкового Китаю, неймовірного Цейлону. Учні з захопленням розглядали експозицію та розширили свій кругозір.

  

Категорія: Новини школи | Переглядів: 436 | Додав: Zerges | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]