Пятница, 17.05.2024, 05:50
Вітаю Вас Гость | RSS

Ліцей №32 "Європейський" Полтавської міської ради

Календар
«  Октябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Октябрь » 28 » Події дня
18:11
Події дня

28.10.2019

Поетична мозаїка осіннього дня. Зустріч учнів 10-Е,10-Ф та 11-І класів з поетесою Полтавщини Іриною Жук.

Учні 3-х класів на занятті гуртка «Народознавство» говорили про народні свята, повторили пісні про осінь, рідний край. Розучували пісню до свята «Святого Миколая». Придумували і розучували рухи до пісні «Ліхтарики». Заняття пройшло весело в цікаво. Вчитель музики Орєхова М.І., класний керівник Осаулко О.В.

Сьогодні учні 5-Ф класу вітали дітей, які народилися в жовтні: Бондаренко Софію, Гонтову Аліну, Татарину Владиславу та Щербину Олександру. Для іменинників та їхніх однокласників були проведені цікаві конкурси та вікторини. Свято пройшло у теплій родинній атмосфері.

У 2-Г класі (класний керівник Жиденко Н. І.) спільно із гуртком «Чарівний світ» (керівник Лінійчук А. А.) пройшло творче заняття, де діти з фантазією і радістю створювали чарівне дерево природи.

Учні 8-х та 9-х класів пізнавально та в гарному настрої проводять канікули під чуйним керівництвом вчителя математики та інформатики Маника Сергія Сергійовича. А все тому, що інформатичний квест вимагає не тільки спритності, а й різних цікавих знань.

Цікавих їжачків виготовляли учні перших класів разом з класним керівником Шамрай Н.І.

Дітям дуже подобаються казки, бо казка дає нам ключ до розуміння багатьох таємниць, вчить нас відрізняти хороше від поганого, поважати добро, правду. 28.10.2019 року в шкільній бібліотеці відбулась вікторина «В світі казки чарівної». Мета цього заходу: виховати любов до рідної мови через казки, прагнути розвивати її надалі, збагачувати, шанувати, зберігати її, мов коштовний скарб. Діти відгадували загадки про казки та казкових героїв, згадували українські народні казки, з задоволенням прийняли участь у конкурсах: «Чи знаєш ти казки?», «Телеграма від казкових героїв», «Знайди помилку в казці», «Кому належать ці речі?», «Чарівна ромашка». Вони дізнались багато нового та відпочили разом з казкою. Вікторина показала, що діти їх з задоволенням читають і добре знають. Свято пройшло цікаво і весело. Хотілося їм подякувати за їх активність і любов до казки та рідної мови.

28.10.2019 року учні 5-Е класу, класний керівник Семененко Н.М., відвідали місто Харків. Першою зупинкою став завод «Кулиничі»,  де учні самостійно виготовили смачні штруделі. Наступною зупинкою юних мандрівників став «Ландау центр» де малеча познайомилась з різними фізичними явищами. І нарешті, наприкінці подорожі діти відвідали еко-парк Фельдмана, один з найбільших та найвідоміших зоопарків України.  З незабутніми емоціям та враженнями діти повернулися додому.

28 жовтня відбулася екскурсія 5-М та 5-І класів до міста Харків. Під час екскурсії було відвідано еко-парк Фельдмана, де діти могли насолодитися красою парку та зблизька познайомитися з мешканцями еко-парку. Також було відвідано музей театральної ляльки, де учні гімназії отримали цікавий екскурс в історію створення та використання ляльки в театральному мистецтві.   Неймовірні емоції діти отримали під час відвідин планетарію, де на них чекала захоплююча мандрівка в глибини нашої галактики та Всесвіту.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 248 | Додав: Zerges | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]