Воскресенье, 28.04.2024, 13:10
Вітаю Вас Гость | RSS

Ліцей №32 "Європейський" Полтавської міської ради

Календар
«  Январь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Январь » 17 » Події дня
15:55
Події дня

17.01.2019

Цьогорічна зима, як ніколи, сніжна, морозна та спонукає наших вихованців на зимові пригоди. А щоб ці пригоди були безпечні, веселі та цікаві для найменших учнів нашої гімназії вчитель початкових класів Коліса Т.О. провела для них квест-гру «Зимові пригоди казкових героїв». Діти виготовляли улюблених казкових героїв та виконували завдання гри.

 

 

Вчитель початкових класів Ярошенко Д. П. гостинно зустріла учнів 3-4-х класів у класній майстерні на квесті-грі «Чарівна скринька Діда Мороза». Діти отримали з чарівної скриньки Діда Мороза завдання:

- скласти пазл-картинку ілюстрацію до казки;

- назвати казку;

- перелічити всіх казкових героїв казки, до якої складали пазл-картинку.

Гра була цікава!

 

У Полтавській гімназії №32 відбулася зустріч учнів 9-10-х класів із працівником юнацької бібліотеки №13, що у мікрорайоні Половки Заливчою Людмилою Олександрівною. Тема зустрічі «Літературне сьогодення Полтавщини». Цікаво і просто була представлена сучасна поезія та проза рідного краю, розповідь ілюструвалася збірками та сучасними виданнями.

 

Кожного дня у спортивному залі гімназії проходять тренування учнівської волейбольної команди. Сьогоднішній день не став винятком – відбулось чергове тренування волейбольної команди 8-х класів.

 

Сьогодні учні 5-х та 8-х класів провели активний день. З початку відвідали бібліотеку, потім розім’яли м'язи в спортивному залі. Та не забули про те, що зараз зима і потрібна допомога птахам.  Вихованці долучилися до акції «Допоможи врятувати птахів». Під час акції діти ще більше дізналися про пташок своєї місцевості, що залишаються з нами взимку, про правила підгодівлі, про їх смаки: чим любить поласувати окрема пташка, про пташок, занесених до Червоної книги. У цей час, коли зима особливо люта, пташки не відмовляються від жодного частування, але не все їм на користь. Зокрема, категорично заборонено класти в годівничку чіпси, солоні горішки, сухарики зі смаковими добавками. Дуже шкодить пташкам чорний хліб. Синички із задоволенням їдять сало, але, знову ж таки, несолоне. Зазвичай у годівнички насипають хлібні крихти, соняшникове та гарбузове насіння, різноманітні крупи. Дітвора вдома з батьками виготовили годівнички та виготовлені «будиночки» повісили на території школи, щоб  щодня підгодовувати пташок.

    

Категорія: Новини школи | Переглядів: 285 | Додав: Zerges | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]