Пятница, 17.05.2024, 12:01
Вітаю Вас Гость | RSS

Ліцей №32 "Європейський" Полтавської міської ради

Календар
«  Ноябрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Головна » 2021 » Ноябрь » 20 » Калейдоскоп подій
15:18
Калейдоскоп подій

Безпека дорожнього руху 10-Е клас

19.11.2021р. проведено єдиний національний урок "Безпечна дорога додому". Діти об'єдналися в групи та виконували різні завдання щодо правил дотримання ними правил дорожнього руху (розпізнавання дорожніх знаків, орієнтування на світлофорі, перетин дороги та ін.). Учні 5-Г класу пропонували власні правила ПДР, які б хотіли бачити в дії. Наприкінці уроку обидві групи, виконавши поставлені завдання, склали мотиваційні слогани. 

18.11-19.1121р. в рамках місячника правовиховної роботи практичним психологом Васютою Р. І. та соціальним педагогом Олефір Г. В. для учнів 1-4 класів були проведені інформаційні  хвилинки з тем:" Права та обов'язки учнів", " Профілактика та попередження насильства в освітньому середовищі".Розглянули, які діти мають права, а які обов'язки в чому їх відмінність; поняття насилля, його різновиди та суб'єкти до яких можуть звертатись за допомогою діти.
 

Учні 5-І класу показали свої знання з правил поведінки на дорозі, відповідаючи на питання вікторини, розв'язували проблемні ситуації, пов'язані із порушенням прав безпечної поведінки на дорозі

У рамках національного проекту «Безпечна країна» та згідно плану Тижня безпеки дорожнього руху 19.11.2021 року для учнів 6-Ф класу було проведено єдиний національний урок на тему «Безпечна дорога додому». Під час уроку з елементами квесту учні мали змогу переглянути тематичне відео «Знай та виконуй», взяли активну участь у вирішені квестових завдань, а саме розгадуванні ребусів та кросвордів, щоб знайти дорогу до країни під назвою «Ми зразкові пішоходи». Пригадавши правила поведінки усіх учасників дорожнього руху, сигналів світлофора, функцій дорожніх знаків та дій регулювальника юні пішоходи змогли безпечно дістатися до пункту призначення, де стали щасливими володарями – «Посвідчення завця правил дорожнього руху» та «Пам’ямки з правил дорожнього руху для школярів »Вітаємо переможців ІІ єтапу предметних олімпіад: з екології Коваленко Єлизавета - І місце, Соколова Дар'я - ІІ місце; з історії Беседа Богдан - ІІ місце, Мірських Софія - ІІІ місце; з географії Костенко Сергій - ІІ місце; з астрономії Алманов Володимир - ІІ місце, Авраменко Артем - ІІІ місце; з трудового навчання Величко Максим - ІІІ місце . . .

З нагоди проведення Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху, що проходить у загальноосвітніх навчальних закладах в рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні, у 1-А класу було проведено  урок на тему "Безпечна дорога додому." На уроці було використано відеоматеріали,  що  стосуються різних аспектів безпеки на дорозі, про які повинні знати діти – дорожнім знакам, правилам поведінки пішоходів, користування громадським транспортом, деяким обов’язковим вимогам до дітей як учасників дорожнього руху. Сподіваємося, що дороги для нас будуть легкими та безпечними!

Категорія: Новини школи | Переглядів: 141 | Додав: Елена | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]