Пятница, 26.04.2024, 15:08
Вітаю Вас Гость | RSS

Ліцей №32 "Європейський" Полтавської міської ради

Календар
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Январь » 15 » Калейдоскоп подій
17:28
Калейдоскоп подій

15 січня 2018 року

15.01.2018р. для учнів 5-7 класів учитель математики Новікова В.М. провела розважально-ігрову програму «Зимові розваги». Діти брали участь у різноманітних конкурсах: співали, малювали, майстрували ялинку нового часу. І з гарним настроєм діти розійшлися по домівкам. Дітвора вкотре переконалася, що гарний настрій і щирі слова можуть стати коштовнішими за будь - який подарунок, і цей досвід вони отримують в стінах своєї школи.

   

Сьогодні, о 10 год. відбулося засідання гуртку «Арт-майстерня». Незважаючи на холодну погоду, була повна майстерня дітей. Вихованці вирізали з тканини елементи зайчика. На занятті гуртка, була присутня бабуся Поліни Непоради, яка із захопленням теж поринула у цю захоплюючу роботу. Діти були у піднесеному настрої, на перебій запитували, як правильно вирізати зайця, а потім його зшити. Таке заняття відкриває у дітей потяг і любов до трудового навчання.

   

«Конкурс веселих забав», так називався цікавий захід, проведений для четвертих класів класним керівником Жиденко Н.І. Діти вправлялись у кмітливості, розгадуючи завдання кросвордів, вікторин, загадок. Вони дізнались, чим пахне сніг, згадали, які зимові свята принесли найбільшу втіху і радість. Зраділи зустрічі і отримали за активність призи.

Крокує зима-чарівниця рідним краєм. Закінчуються Новорічні свята. Головний символ року - собака, завжди була вірним другом людини. Вона добра, чесна, розумна, віддана. Діти 1-2 класів, разом з вчителем Явтушенко Т.В. із задоволенням виготовляли з паперу собаку.

  

15 січня 2018 року, учні 8-Ф та 9-М класів взяли участь у Мовознавчому турнірі. Змагання на найкращого знавця рідної мови передбачали завдання з усіх розділів мовознавчої науки: «Фразеології», «Лексики», «Орфографії», та ін. Дві команди довели, що наша мова таємнича, прадавня і невичерпна.

  

Для учнів 11-х класів систематично проводиться підготовка до ЗНО з різних предметів. 15 січня наші гімназисти готувалися до ЗНО з географії.

Не дивлячись на мінусову температуру за вікном вихованці АРТ-студії «Художник» прийшли до школи, щоб підготували свої роботи до виставки «Графіка», керівник Юрій Бернадський, що відкривається 19 січня 2018р. о 15.00 в Полтавському художньому музеї (Галерея мистецтв імені Миколи Ярошенка) зала дитячої творчості.

      

Діти часто ставлять дорослим багато різних запитань : «Що?», «Де?», «Як?», «Коли?», «Звідки?». Тоді на допомогу приходять різноманітні енциклопедії, словники та інші довідкові видання. Саме тому 15 січня у шкільній бібліотеці для учнів 1-4 класів відбулася екскурсія з теми «Подорож до царства книг». Спочатку завідуюча бібліотекою Порубай Ольга Анатоліївна, провела віртуальну екскурсію дивовижними бібліотеками світу, а згода діти поринули у безмежний простір довідкових видань. Бібліотекар розкрив дітям поняття «Словник», «Довідник», «Енциклопедія». Учні взяли активну участь у пізнавальній вікторині, самостійно працювали з енциклопедіями та дізнавалися багато цікавого для себе.

   

Здавна славиться український народ своєю гостинністю, умінням дотримуватися звичаїв та обрядів. Уміли українці не лише працювати, але й святкувати. Учні 5-10- х класів разом з вчителем Семененко Н.М. підготували цікавий захід «Старий Новий Рік: традиції, історія свята, звичаї та прикмети», на якому розповідали, які обов`язкові страви повинні бути на столі. Наостанок заходу, діти залюбки подивилися веселий тематичний мультик. Усіх переповнювали позитивні емоції, а хтось навіть отримав символічний подарунок на добру згадку про свято.

   

Категорія: Новини школи | Переглядів: 448 | Додав: Zerges | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]