Понедельник, 20.05.2024, 03:54
Вітаю Вас Гость | RSS

Ліцей №32 "Європейський" Полтавської міської ради

Календар
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Апрель » 3 » 31.03.2017
16:44
31.03.2017

У 3-А класі пройшла виставка «Весняні фантазії». Учні продемонстрували малюнки весняної тематики, вироби, зроблені своїми руками (витинанки, вишивки, аплікації). Розважились веселими іграми та забавами.

Шамрай Ніна Іванівна вчитель початкових класів провела для учнів 2-х класів майстер-клас з паперопластики по виготовленню весняних композицій.

31 березня відбулася біологічна гра-вікторина «Чи знаєш ти біологію людини?», організована учителем біології Даниленко Наталією Володимирівною.

31.03.2017 класний керівник Папудько Валентина Іванівна разом з учнями 5-І класу грала в рухливі ігри на шкільному майданчику. Діти мали змогу поділитися із своїми однокласниками враженнями про цікаві моменти, які трапилися з ними на весняних канікулах. Дитячі обличчя випромінювали радість і щастя, а в очах світилися іскорки.

31 березня 2017 року у шкільній бібліотеці відбувся позакласний захід для учнів 3-4 класів «Подорожуємо країною казок». Учні подорожували до країни казок на чарівному потязі. На зупинках «Озеро бажань», «Скриня таємниць», «Загадкова», «Чарівні предмети», «Театральна хатка», «Чарівні кросворди» діти виконували різні завдання, щоб потрапити до країни казок. Цікавою була зупинка «Театральна хатка», на якій діти себе відчували справжніми акторами під час інсценізації казки «Ріпка» на новий лад. Завідуюча шкільної бібліотеки Порубай Ольга Анатоліївна на високому рівні підготувала і провела виховний захід. Грамотно та методично правильно було дібрано всі завдання. Учні отримали масу задоволення від подорожі до країни казок.

Казка - це світ чарівний та незвичайний,

Казка - це диво, сповнене краси.

Поринуть у указку - це ж бо так цікаво,

Це справді свято, радість для душі.

У казці звірі мову свою мають,

Дерева розмовляють мов живі,

Добро і правда завжди зло здолають,

Тому і люблять казку діти всі.

31 березня учні 6-І класу нашої гімназії разом з класним керівником Новіковою Вікторією Миколаївною побували з екскурсією на фабриці «ROSHEN» в м. Кременчук. Екскурсія розпочалася із демонстрації фільму про історію виникнення корпорації ROSHEN та процес виробництва кондитерських виробів. Далі група познайомилася з роботою загорткових машин і процесом складання гофрокоробів, спостерігала за процесом фасування карамелі в пакети на розфасовувально-пакувальному обладнанні. По закінченні цього на всіх чекала дегустація солодощів і смачні подарунки. Але на цьому мандрівка містом не закінчилася, шестикласники пройшлися по набережній річки Дніпро, побували в Парку Миру, де розташований Гонг Миру та музей військової техніки. Діти були в захваті від того, що змогли побачити і доторкнутися до бойового танка Т-64 , літака-винищувача МіГ-23. І останньою зупинкою цієї цікавої подорожі був свічковий завод, де всі на згадку змогли придбати розкішні сувенірні свічки. Тож додому школярі повернулися з гарним настроєм і незабутніми враженнями.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 375 | Додав: Zerges | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]