Пятница, 19.04.2024, 19:06
Вітаю Вас Гость | RSS

Ліцей №32 "Європейський" Полтавської міської ради

Календар
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Январь » 3 » Калейдоскоп зимових канікул
16:22
Калейдоскоп зимових канікул

3 січня 2018 року

На годиннику 9.00, а гімназія вже зустрічає своїх вихованців, які поспішають весело та корисно провести своє дозвілля.

Для найменших гімназистів, учнів 1-2-х класів вчитель початкових класів Кириченко І.М., гостинно відкрила двері літературної вітальні. Для малят вона підготувала та провела вікторину «В гостях у казки». А допомогли в цьому Ірині Михайлівні особисті предмети казкових героїв: яблучко Білосніжки, перо Жарптиці, яйце Курочки Рябої та рукавичка лісових звірят. Всі дітки правильно назвали казкових героїв, та пообіцяли повернути їхні предмети за допомогою Нової пошти.

  

Ніщо так не вражає, як дива, створені своїми руками. Від творчості, від натхнення оживають предмети, створені дитячими руками. Учні 3-4-х класів завітали на майстер-клас по виготовленню об’ємних сніжинок. Заняття провела учениця 4-А класу Румянцева Ліза, звичайно за допомогою її вчителя Жиденко Н.І. Діти із задоволенням виготовляли сніжинки ще тому, що дуже за ними скучили.

   

Новий Рік - це веселе свято, яке люблять і дорослі і діти. Хочеться, щоб це свято було як найдовше. А як це зробити? Та дуже просто - подорожувати новорічними святами в різні країни світу. Так зробили учні 5-х, 6-х та 7-х класів відправившись на відео подорож країнами, зустрічаючи Новий рік знову і знову. Подорож розпочали з Польщі, а закінчили - Єгиптом і прийшли до висновку, що найкраще свято звичайно, вдома, в Україні.

Зимові канікули це і нагода для підготовки до обласних олімпіад. Фізичний брейн-ринг зібрав юних фізиків 7-10-х класів. Команди розв’язували теоретичні, експериментальні, практичні завдання, змагалися в аналітичних боях, але найцікавішим була демонстрація роботи, власноруч виготовлених, фізичних приладів. Під керівництвом досвідченого вчителя фізики Оніщенко Л.М. учні змогли переконатися, що фізика досить цікава та корисна наука.

Учні 11-х класів використовують час зимових канікул і для відпочинку і для підготовки до ЗНО. Цього дня для них працював консультпункт з математики.

Дати відповіді на питання новорічної вікторини, дізнатися, як можна святкувати Новий рік круглий рік, прочитати історію новорічної листівки спробували учні 3-4 класів на новорічній грі «Чи вірите ви, що…», яку підготувала та провела завідуюча бібліотекою Порубай О.А. Гра була цікавою та пізнавальною для всіх присутніх, адже кожен зміг докласти своїх зусиль для продовження новорічної атмосфери.

   

В канікулярний час продовжують працювати шкільні гуртки згідно розкладу. Чергове заняття для гуртківців провів керівник гуртка «Сокіл» вчитель предмета «Захист Вітчизни» Касьян В.В. Вихованці познайомилися з озброєнням ЗСУ

   

Категорія: Новини школи | Переглядів: 318 | Додав: Zerges | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]