Пятница, 19.04.2024, 14:08
Вітаю Вас Гость | RSS

Ліцей №32 "Європейський" Полтавської міської ради

Календар
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Февраль » 11 » Калейдоскоп виховних годин
15:26
Калейдоскоп виховних годин

9 лютого

Правильне харчування – запорука здорового життя. Такою була тема виховної години в 6-Ф класі. І дійсно, харчування має вагомий вплив на розвиток молодого організму та формування звичок, щодо дотримання здорового способу життя.

Учні 5-Е класу разом із класним керівником Устіновою І.О. створювали проект «Школа майбутнього». Визначали професії, які будуть необхідні для реалізації цього проекту. В ході виховної години, учні дійшли до висновку: «В сучасному світі всі професії потрібні та важливі».

   

Учні 6-І класу на годині спілкування з’ясовували, що означає бути другом, а що – товаришем. Показували театралізовані вистави, читали вірші, співали пісні про дружбу.

   

Готуємося до Масляної. На годині спілкування учні 5-Ф класу дізналися про народні традиції святкування цього чудового свята. Ділилися рецептами випікання млинців та переглянули тематичний мультфільм.

Для багатьох людей спорт – не тільки засіб загартовування організму, а й зміст життя. Для учнів 7-х класів сьогодні був проведений «Олімпійський урок». Вихованці згадали історію виникнення олімпійських ігор та переглянули відео трансляцію урочистого відкриття Зимових олімпійських ігор у Південній Кореї.

Учні 9-х класів зустрілися з представником Полтавського базового медичного коледжу. Діти дізналися про фахівців, яких готує коледж, про умови вступу до нього та насичене і цікаве студентське життя.

 

6 лютого відзначається День безпечного Інтернету. І справді, Інтернет є і помічником, і загрозою одночасно. Щоб не потрапити в тенета до шахраїв, щоб уберегти себе та своє життя від психологічного тиску та здійснення необдуманих вчинків підлітками, психолог гімназії провів з учнями 8-х класів годину спілкування на тему «Безпечний Інтернет».

В рамках проекту «Твоє здоров’я» продовжується зустріч із представниками Всеукраїнського благодійного фонду «Краще життя». Тема заняття «Профілактика ранніх статевих стосунків» допоможе підліткам формувати особистісні стосунки та міцні, надійні й здорові сім’ї у майбутньому.

Наші учні активні завжди і всюди. 09.02.2018р. 11-І клас разом з учителем Порубай О.А. були присутніми на дні відкритих дверей у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Кожен хто був на цьому заході отримав повну інформацію про умови навчання і що найважливіше: про перспективи отримання даної професії.

   

Категорія: Новини школи | Переглядів: 388 | Додав: Zerges | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]