Пятница, 19.04.2024, 02:50
Вітаю Вас Гость | RSS

Ліцей №32 "Європейський" Полтавської міської ради

Календар
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Февраль » 4 » Калейдоскоп виховних годин
20:31
Калейдоскоп виховних годин

Щоп’ятниці в нашій гімназії проходять виховні години у всіх класних колективах. Для учнів 7-11 класів була проведена низка виховних годин об’єднаних однією тематикою "Запобігання торгівлі людьми та насильству в сім’ї".

Що значить прожити життя гідно? Дискутуючи про це учні 6-Ф класу впевнено заявили, що життя – це найбільша цінність людини. І ні в якому випадку не можна ним нехтувати. Тим більше, коли в сучасному світі є багато спокус, які можуть призвести до негативних наслідків. Кожна людина повинна: слідкувати за своїм здоров’ям, вести активний спосіб життя, не долучатися до шкідливих звичок та дуже обережно ставитися до різних пропозицій, які пропонує Інтернет. Нажаль багато молодих людей захопилися інтернет-іграми, які пропагують жорстокість, насильство, смерть. Учні засудили тих, хто нав’язує такі небезпечні захоплення молоді та тих, хто так недбало ставиться до власного життя. Життя це найбільша цінність, бережіть його!

Правильний вибір професії зумовлює: моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів. Завдання профорієнтації полягає: в ознайомленні учнів із професіями та правилами їх вибору; вихованні спрямованості на самопізнання, як основу професійного самовизначення; формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами щодо набуття конкретної професії; складати на цій основі реальний план оволодіння професією, а також забезпечення розвитку професійно важливих якостей особистості. Так 02.02.2018 року учні 10-Е класу на класній годині «Правильний вибір професії - перший крок до успіху», ще раз переконалися в цьому.

У Полтавській гімназії №32 відбулася презентація арт-проекту під назвою «Те, про що важко сказати», за сприяння Всеукраїнської асоціації вчителів історії «Нова доба». Ця виставка є результат діяльності, яка проводиться в рамках проекту «Інтеграція через діалог». Фотороботи були представлені локальним координатором Галиною Кравченко, які розповідають про життя, переживання, проблеми та прагнення, таких же підлітків, як і наші учні, але з однією, різницею – вони втратили свій дім.

2 лютого в Полтавській гімназії №32 в 5-Ф класі (класний керівник Юрченко Н.П.) був проведений виховний захід на тему «Що таке дружній колектив?» Метою виховного заходу було обговорення з дітьми теми дружби, а також вислови «найкраща подруга» чи «найкращий друг». Учні читали прислів’я про дружбу, які вони підготували вдома, і пояснили, як вони їх розуміють.

02.02.2018 для паралелі 7-х класів було проведено виховну годину за тематикою «Попередження та протидія торгівлі людьми». Шкільний психолог наочно пояснив дітям значення поняття «Довіра», а класні керівники ознайомили учнів з основними причинами потрапляння у пастку «торгівців людьми». Наприкінці виховного заходу вихованцям було запропоновано тестування на їх рівень довіри до незнайомих людей.

   

Категорія: Новини школи | Переглядів: 362 | Додав: Zerges | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]