Пятница, 19.04.2024, 17:42
Вітаю Вас Гость | RSS

Ліцей №32 "Європейський" Полтавської міської ради

Календар
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Январь » 9 » Калейдоскоп подій
13:57
Калейдоскоп подій

9 січня 2018 року

9 січня пройшов конкурс на кращий малюнок «Зимонька-зима» серед учнів 1-2 класів. Учителеві Кириченко І.М. вдалося створити творчий зимовий святковий настрій, і всі діти із захопленням працювали над своїми композиціями. Найкращі роботи вийшли в Недоборенко Надійки та Зюзя Олексійка, а переможцем став Таран Іванко (1-Б клас).

Свою версію телевізійної гри «Вгадай мелодію» запропонували учні 5-7-х класів разом із класним керівником 7-ІТ класу Турченко Н.Ю.. В ході гри учні показали гарні знання сучасних пісень, класичних музичних творів та фольклору.

    

Сьогодні проблеми, які турбують сучасну молодь, обговорювали учні 8-9 класів під час інтерактивного заняття «Збережи своє здоров’я і життя». Класний керівник 9-М класу Громеко Н. І. провела тренінг з основ здоровя «Здоровя - цінність нашого життя». Під час тренінгу діти прослухали інформаційне повідомлення «Що таке здоровя», створили власні моделі здоровя, працювали у групах, грали у гру «Перетворення», а також взяли участь в аукціоні «Як розпорядитися своїм життям». Крім того школярі розробили власні «10 заповідей здоровя» та намітили шлях «Кроки до здоровя». З особливою цікавістю учні обговорювали питання протидії торгівля людьми, попередження злочинності та насильства в дитячому середовищі. Дізналися про роботу національної дитячої «Гарячої лінії - 116111», яка є безкоштовною, анонімною та конфіденційною. В процесі обговорення даних питань учні ще раз переконалися, що кожна людина, в першу чергу, відповідальна за своє життя, здоровя, за своє майбутнє. Зроби правильний вибір!

   

Продовжується Всеукраїнська акція національного еколого-натуралістичного центру «галерея кімнатних рослин», що передбачає створення «Зелених легень» у приміщенні гімназії. У межах проведення цієї акції, учні вивчили морфологічні особливості деяких видів кімнатних рослин. Також, силами учнів було проведено інвентаризацію та визначення видового складу кімнатних рослин у кабінетах нашої гімназії. Спираючись на отримані знання та навички, члени «Зеленого патруля» реалізували практичну частину акції - догляд за рослинами, щоб вони росли і розвивалися, адже квіти дарують ковток свіжого повітря, а ще створюють комфорт та затишок.

   

Багатогранні і різноманітні інтереси мають учні 5-Е класу. Сьогодні вони показали свої таланти на кулінарному шоу "Готуємо, як профі!". Можливо, серед  нас є і майбутні шеф-кухарі власних ресторанів.

  

Категорія: Новини школи | Переглядів: 368 | Додав: Zerges | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]